Landschapsbouw

 

Landschapsbouw is een breed vakgebied, werk voor specialisten. Bij Egberts Landschapsbouw voeren we niet alleen uit, maar denken ook met u mee over uitdagingen in projecten en professionele oplossingen.

We plaatsen, renoveren en onderhouden o.a. stuwen, damwanden, beschoeiing, duikers, bruggen, visvlonders, kroosroosters, hekwerken, afrasteringen, betonnen taludverdedigingen, waterbouwkundige werken en vispassages.

Landschapsbouw compleet 

Het team Egberts Landschapsbouw is breed georiënteerd en allround opgeleid. Daarom bieden wij u niet alleen onze ‘losse’ diensten, maar ook een compleet pakket met landschapsonderhoud en grond- en straatwerk.

Wij werken zowel voor bedrijven en organisaties als particulieren. Of het nu gaat om het aanleggen van een visvlonder of het plaatsen van een damwand. Op onze projectenpagina vindt u enkele voorbeelden van ons werk op het gebied van landschapsbouw.

Onderhoudscontract landschapsbouw 

Geen tijd voor onderhoud of besteedt u dit liever uit? Maak dan gebruik van onze onderhoudscontracten. Samen met u maken we een aanbod op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en uw landschap er altijd keurig uitziet. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.

meer informatie?
neem gerust contact met ons op

contact